9 juni 2016 - No Comments!

Een mooie stap: op de Zorg & Lifestyle Beurs

Hoi lieve lezer,

In de afgelopen maanden is Oerwijz met kleine stapjes gevormd. De pilot van het eerste online programma die we in februari - maart gedaan hebben was een grote stap. Wat was dat leuk om te doen! De transformatie naar de live versie is nog in volle gang maar nu eerst een volgende grote stap: de website live en aanstaande zaterdag 11 juni op de Zorg & Lifestyle Beurs!

Een paar weken geleden heb ik samen met de collega therapeuten van Art of Care uit Echteld het plan opgevat om een beurs te organiseren voor lokale therapeuten en ondernemers op het gebied van complementaire zorg en duurzaam leven. Er is een hele leuke groep mensen ontstaan die zich zaterdag op de beurs presenteren. Mensen die mij kennen, weten dat ik het leuk vind om dingen te organiseren 🙂 Het gevoel van creatie en vooral ook co-creatie, met elkaar er iets moois van maken, daar krijg ik vleugels van. Daarnaast was de beurs voor mij ook een stok achter de deur om me daar als volwaardig orthomoleculair therapeut te presenteren. Zichtbaarheid creëren dus. En daar hoort een website bij. Tadaaa!

Stiekem best spannend, maar ik heb er ook zo'n zin in. Want mensen kunnen helpen met hun klachten, daar krijg ik ook vleugels van! Ik ben er klaar voor om heel wat vlieguren te maken 🙂

Mocht je in de buurt zijn en het leuk vinden, zou ik het heel leuk vinden als je langskomt op de beurs. Het is in het Verenigingsgebouw in Ingen, Rijnstraat 10. Dit is wat ik aan zal bieden:

  • Test uw kennis met een leuke quiz en maak kans op een lekker kadootje. Aan het eind van de dag wordt er een winnaar getrokken uit alle deelnemers aan de quiz.
  • Proef een heerlijke kokos-dadel bonbon (op = op!)
  • Neem een recept mee om thuis uit te proberen
  • Kom naar de presentatie om 11:30 uur: gaat over darmgezondheid deze keer
  • Maak gebruik van de beursaanbieding: een quick-win consult ter waarde van €30,- nu ter kennismaking helemaal gratis én voor wie op de beurs gelijk een afspraak maakt - een bodyscan met toelichting er bij.

Verder zijn er in totaal 12 stands en de hele dag door super interessante workshops waar je gratis naar toe kan. Meer informatie kan je vinden op www.facebook.com/zorglifestyle2016

Als je dit bericht wilt delen met mensen van wie je denkt dat ze het leuk vinden, dan graag!

Groetjes!
Susanne

 Zorg&Lifestyle Banner Beurs

Bewaren

Bewaren

Published by: Susanne Cruijff in Activiteiten, Gezondheid
Tags: ,

Leave a Reply